Kritine v obliki strešnika

Lastnosti kritine v obliki strešnika :

Kritine v obliki strešnika, ki so v ponudbi je jeklena kritina, pocinkana z obeh strani, z različnimi nanosi barv in debeline 0,50 – 0,65 mm. Namestitev kovinske kritine v obliki strešnika se lahko izvede na dva načina. Prvi način je da se pritrdi na lesene letve, drugi način pa neposredno na površino. Tako se kritina lahko uporablja tudi za ograje, namestitev na stene, strope.

Pločevinaste plošče v obliki strešnika so zelo primerne za prekrivanje družinskih hiš, nadstreškov, gospodarskih objektov, kmetijskih objektov in tudi za prekrivanje starejših objektov. So estetske oblike, plošče podobne klasičnim in opečnim kritinam.

Zaradi visoke tehnologije izdelave je pločevina odporna proti koroziji, UV sevanju kakor tudi za druge mehanske poškodbe. Strešna kritina iz pločevine so odlična alternativa za drage opečne kritine, ker je cenovno ugodnejša ter lažja po teži kakor tudi za montažo. Pločevinasta kritina je tako primerna na novih objektih kakor tudi na obnovljenih stavbah.

V ponudbi so kritine v obliki strešnika in trapez kritine. Kovinske kritine so zelo lahke in ene izmed lažjih kritin na tržišču zato je kovinska kritina primerna tudi starejše zgradbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pločevinaste kritine so dobavljive tudi z filcem proti kondenzu kjer ni možno zgraditi zračnega mostu.

Na izbiro imamo veliko različnih barv in tudi kvalitet, ki je odvisna glede na debelino nanosa barve.

Poleg same funkcionalnosti in hitre montaže imajo kovinske kritine tudi zelo dolgo življensko dobo.

Na modele z največjim nanosom barve nudimo 50 let garancije.