Piškotki

Piškotek je datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije in sami po sebi niso škodljivi. Ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode.

Uporabljajo se za različne namene, za seje, za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin, za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij,…

Spletno trgovina uporablja naslednje piškote:

Obvezni piškotki

Ime piškotka Namen piškotka Trajanje piškotka Upravljalec
PHPSESSID Sejni piškotek Do konca seje kovinske-kritine.si
CL_COOKIELAW Piškotek si zapomni nastavitev shranjevanja piškotkov. 20 let kovinske-kritine.si
currency Piškotek si zapomni nastavitev denarne valute. 1 leto kovinske-kritine.si
language Piškotek si zapomni nastavitev izbranega jezika. 1 leto kovinske-kritine.si

Obvezni piškotki so nujni za delovanje spletne strani in v njih ne hranimo vaših osebnih informacij.

Neobvezni piškotki

Ime piškotka Namen piškotka Trajanje piškotka Upravljalec
NID Google zemljevid 6 mesecev Google.com
_utma Delovanje statistike 2 leti Google.com
_utmb Delovanje statistike 1 dan Google.com
_utmc Delovanje statistike Do konca seje Google.com
_utmz Delovanje statistike 6 mesecev Google.com

Piškotke tretjih oseb naložimo samo z vašim dovoljenjem. Ti piškotki so potrebni za delovanje Facebook, Twitter, Google Analytics in ostalih vtičnikov,…

 

Varstvo osebnih podatkov ter pravica do zasebnosti

Skrbno varujemo vaše podatke pred zlorabo nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem. Vse podatke pridobljene preko spletne prodajalne uporabljamo le za lastno uporabo.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št.94/2007 in GDPR) vam zagotavljamo, da  bomo vaše osebne podatke ki nam boste jih posredovali, brezpogojno varovali ter ravnili z zakonom.

za naročilo izdelka ali za kakršnokoli povpraševanje je potrebno vnesti svoje ime ter priimek, naslov, e-poštni naslov ter druge podatke, ki omogočajo lažji kontakt z vami.

Z izpolnjevanjem kakršnihkoli vprašalnikov ali registracijo oziroma nakupom se strinjate, da vaše osebne podatke ohranimo v bazi za nadaljnji kontakt. www.kovinske-kritine.si v tem primeru shranjuje vase podatke za neposredno trženje in kontakt.

Z prijavo na našo spletno stran in povpraševanjem preko e-poštnega naslova nam dovoljujete nadaljnje komunikacije preko e-pošte. Vaše podatke preko e-poštnega sporočila zbiramo samo v primeru naročila izdelka ali zaradi vase izrecne privolitve, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zaradi katere vam posredujemo vsebine namenjene vam.

Vaši osebno podatki so shranjeni v bazi samo toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego vaših želja. Po dosegi vaših želja bomo vaše podatki izbrisali oziroma blokirali kakršenkoli dostop do njih. Z zahtevo z odstranitvijo vaših podatkov se bodo ti izbrisali v roku 15. delovnih dni ter z tem ustrezno preprečili nadaljnjo trženje.

Namen podatkov:

  • za pošiljanje ponudbe na podlagi povpraševanja
  • za odgovarjanje na vaše povpraševanja
  • za izdajo pred-računov
  • za obveščanje glede novosti in novic
  • za dostavo zahtevanih izdelkov